Translate

donderdag 31 augustus 2017

Review #5 Glow & highlights palette + update

Hoi allemaal,

Mijn vakantie is weer afgelopen..
Maar ik heb heel wat leuke dingen gedaan deze vakantie.
Ik heb in elk geval al een leuk nieuwtje.........
Namelijk..........
Ik ben bezig met een nieuwe website, er is niks mis met deze blogspot maar ik wil meer mogelijkheden op mijn site vandaar dat over een tijdje mijn nieuwe site online gaat met eigen domein!! jeeejjj!!🎉
Wat ook leuk daaraan is, als mijn site straks online gaat wil ik via Facebook en Instagram een like, deel en win actie doen.
Van een super leuke sponsor heb ik al wat spulletjes gekregen wat je dus kan winnen.😃😃
Daarover later meer!
In huis hebben we ook het een en anders veranderd, de ene helft van de woonkamer is nog steeds onze woonkamer, het andere gedeelte hebben we omgetoverd tot werkplek/kantoor.
Op deze manier kan ik beter aan mijn site werken.

De updates van mijn fodmap dieet ga ik niet meer online plaatsen, ik merk en zie dat die artikelen niet zo vaak bekeken worden en elk persoon en dieet is natuurlijk ander anders.
Tot zo ver de updates.....

Dan ga ik nu over op de review!
Zoals je in mijn vorige post al kon zien heb ik wat inkopen gedaan bij de Action.
Afgelopen week testte ik de glow & highlights palette, ik zag hem al een tijdje liggen maar liep er steeds om heen. Tot mijn nieuwsgierigheid in de vakantie zo toe nam dat ik hem toch heb gekocht.
Dit mooie palet kost €2,49 best een leuke voor een zo'n mooi highlight palet.
Je hebt ze in 2 varianten namelijk deze met warme kleuren en er is nog 1 met koele kleuren maar die heb ik niet gekocht.
Wat ik fijn vind aan dit palet is dat het 6 redelijk grote pans zijn wat super fijn is als je met een oval
brush werkt.

Dit zijn de kleuren van het bovenste rijtje:

v.l.n.r
No. 4601 angel white een mooie wit parelmoer kleur
No. 4607 summer sigh een licht gele kleur
No. 4608 gentle peony een licht roze kleur met heel veel glans, zelf vind ik deze ook leuk als oogschaduw.

Dit zijn de kleuren van de onderste rij:
v.l.n.r.
No. 4604 Pale marble een glimmende beige kleur.
No. 4609 Soft sand ik vind dit echt een goud/zand kleur oom een mooie summer kiss look mee te maken.
No. 4610 Lush terra een beetje een koper achtige kleur, ook deze vind ik best geschikt als oogschaduw

De kleuren in het palet geven heel veel pigment af, dus wees voorzichtig met aanbrengen want voor je het weet glim je helemaal.
De kleuren bleven bij mij de hele dag zitten maar toch haal je het met make-up remover makkelijk van je gezicht.

Mijn conclusie voor deze prijs heb je een super mooi palet die je ook best als oogschaduw kan gebruiken.
Ze geven mooie pigment af en blijven ook de hele dag goed zitten.
Ik zeg dikke aanrader!!

Liefs❤

woensdag 16 augustus 2017

Review #4 Lip masker

Hoi allemaal!

De afgelopen weken heb ik alleen maar artikels geplaatst over eten en drinken en met name over mijn FODMaP. De oorsprong van deze site was om veel artikelen te plaatsen over beauty en food. Natuurlijk blijf ik volop bloggen over food en FODMaP maar zo nu en dan wil ik ook weer wat beauty  artikelen online zetten. 
Zoals jullie een tijdje geleden al konden lezen ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Van mijn broer en schoonzus heb ik dit leuke cadeautje gekregen
super leuk hé?

Ben zo benieuw na de hand crème op lange termijn..
In dit artikel zal je op de foto meerdere producten zien dit ik ga testen maar ik ga deze wel 1 voor 1 reviewen om het allemaal wat overzichtelijker te maken. Vinden jullie het fijner om meerdere reviews in 1 artikel te lezen? Laat het me dan even weten!! J

Als eerste review ik voor jullie de lipmasker van de Action.
Toen ik deze zag moest ik eigenlijk eerst een beetje lachen van binnen. Vooral toen ik nog meer dingen zag liggen in de Action die  ik heb gekocht om hier te reviewen. Wat hebben ze daar veel spullen waar je een paar week geleden nog veel geld voor betaalde en nu voor een prikkie daar kan kopen.
Maar goed de lipmasker de verpakking ziet er wel grappig uit vind ik, leuk dat ze de vorm van de lippen er in hebben gemaakt, op deze manier wel aantrekkelijk om te kopen. Per lipmasker betaal je  €0,59
Als je de verpakking open scheurt zit er een soort van plastic houder/bakje in waar het masker in zit. Op de lipmasker zit nog een plastic velletje om het extra te beschermen.
Eerst maak je, je lip goed schoon, ik deed dat met een nat wattenschijfje.

Vervolgens haal je de lipmasker dus uit de verpakking en leg deze op je lippen. Het masker lijkt een beetje op een siliconen masker. Wat ik zelf ook wel heel fijn vind is dat het masker niet heel erg plakt, deze is wel vochtig maar dus echt niet plakkerig. Druk de masker goed aan zodat deze goed in contact komt met je lippen.
(een foto maken was lastig want je kan er niet echt mee lachen haha)

Het masker laat je 15-20 minuten zitten. Bij mij begon het na 5á10 minuten een beetje te tintelen wat ik op zich ook  nog wel lekker vond voelen.. Raar??? Geen idee maar ik vond het wel oké!
Na de 15-20 minuten haal je het masker er af en wrijf je de overige serum nog  lekker over je lippen.
Op de verpakking stond dat je lippen iets voller zouden worden, ik vond dat wat tegen vallen. Mijn lippen waren daarna wel echt lekker zacht, Love it!
Vervolgens heb ik  mijn lippen nog even ingesmeerd met een fijne lip balsem en voor een finishing touche even een lippenstift op van essence  nummer 07 Miracle sparkling


Hier zal ik alle ingrediënten even benoemen:

-          Aqua è  water
-          Glycerin è Glycerine is een stof die gewonnen wordt uit plantaardige of dierlijke olie. Het is een kleurloze, heldere en geurloze stof met een zoete smaak. Glycerine is een bekende humectant, dit wil zeggen dat het een stof is die goed in staat is om water vast te houden. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel, maar ook als oplosmiddel. Veel stoffen lossen namelijk beter op in glycerine dan in water.
-          Butylene glycol è Het zijn zeer werkzame ingrediënten die in lichte mate de huidvochtigheid verhogen en andere werkstoffen helpen de huid binnen te dringen.
-          Ceratonia siliqua gum è St. Janskruid
-          Sucrose è Sacharose of tafelsuiker
-          Pentylene glycolè  wordt vaak gebruikt als huidverzorgingsmiddel, doordat het de huid kan helpen om vocht aan te trekken en te behouden.
-          Agar è Deze gel-achtige oplossing gemaakt van een soort zeewier om de huid te verzachten en vochtigen.
-          Xantan gum è Xanthaangom is een gom die veel gebruikt wordt als verdikkingsmiddel  Naast het gebruik als verdikkingsmiddel wordt het ook gebruikt als stabilisator en emulgator.
-          Chondrus crispus powder è  Iers mos die algemeen gebruikt wordt als verdikkingsmiddel en stabilisator
-          Cellulose gum è Cellulose gom is in wezen een verdikkingsmiddel
-          Allantoin è Allantoïne zou beschadigd weefsel tot het vormen van nieuw weefsel prikkelen en de celdeling stimuleren
-          Sodium hyaluronate è hyaluronzuur bevindt zich overal in ons bind-, epitheel- en zenuwweefsel. Het is een van de belangrijkste bestanddelen van de extracellulaire matrix die een belangrijke bijdrage levert aan de celdeling en migratie. Het verbetert de opname van actieve ingrediënten in de huid en bevordert een goede fybroblast activiteit.
-          Hydrolyzed gelatin è vochtinbrengende middel
-          Disodium edta è Binnen cosmetica (en ook binnen voeding en farmacie) worden de EDTA-verbindingen gebruikt om de nadelige effecten van metalen (die bijvoorbeeld nog in het water kunnen zitten) te voorkomen
-          Ascorbyl glucoside è Stabiele vorm van vitamine C in combinatie met glucose. Het fungeert als een antioxidant en werkt goed met andere aanvullende en antioxidante ingrediënten om belangrijke stoffen te behouden die de huid moet gladder, helderder en jonger zien.
-          Menthol è is een organische verbinding met een sterke muntgeur.
-          Peg-40 hydrogenated castor oil è emulgator, oppervlakte actieve stof en geurstof
-          Sodium hydroxide è In verdunde versie of samen met andere stoffen wordt natriumhydroxide dus gebruikt om cosmetica te maken tot 5%. Het ingrediënt controleert de pH-waarde en ontdoet de huid van vet (reinigend).
-          Phenoxyethanol è Phenoxyethanol is een kleurloze, olieachtige, parabeen-vrije stof, die (meestal in combinatie met andere conserveermiddelen) wordt toegepast in huidverzorgingsproducten vanwege de bacteriedodende eigenschappen.
-          Propylene glycol è in cosmetica om vocht vast te houden vanwege de hygroscopische eigenschappen
-          Ethylhexylglycerin è Het is wateroplosbaar; Bij mengeling met bepaalde chemicaliën kan het als conserveermiddel gebruikt.
-          Methylparaben è Methylparaben is een anti-schimmelmiddel dat vaak in een verscheidenheid aan cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten wordt gebruikt.
-          Ethylparaben è Een conserveermiddel gevonden in huidverzorgingsproducten, vaak gebruikt om droge huid te behandelen door essentiële oliën, zoals eucalyptus en primroseolie.
-          Parfum  è Een toegevoegde geur, al heb ik bij deze masker geen idee welke geur het is haha..

Mijn conclusie:
Ik vond het een fijn masker, ben blij dat ik er meer had gekocht en zal ook zeker nog een paar op halen. In de winter lijkt me dit ook wel een fijn masker om je lippen even lekker te verwennen en te verzorgen.

Pluspunten:
-  Plakt niet
- Netjes verpakt
- Stinkt niet
- Makkelijk in gebruik
- Goedkoop

Minpunten:
-          Er zitten best veel ingrediënten in die ik niet ken,
heb daarom alles even opgezocht, het meeste wordt je wel vrolijk van maar niet van alles.
In combinatie met elkaar schijnt het wel weer oké te zijn.
Ik ben niet heel erg van het lijstje geschrokken maar misschien andere mensen wel.

Liefs!!❤

donderdag 10 augustus 2017

Intro groep polyolen (mannitol)


Eerst zal ik even kort over deze Intro vertellen.
Intro groep polyolen en dan de mannitol. 
Met deze intro ga je op dag 1 beginnen met 2 opscheplepels bloemkool hier heb ik 70 gram van gemaakt. Gaat dit goed heb je om dag 2 een rust dag en ga je op dag 3, 3 opscheplepels (105gram) testen. Gaat test 1 niet goed, dus krijg je klachten dan ga je op dag 4of5 1 opscheplepel (35 gram)  testen.

Dinsdag 1 augustus.
Wat gaat de tijd snel.. dit is al weer de 3e testweek.
Vanmorgen heb ik heel slecht mijn ontbijt overgeslagen (dit ga ik vanaf morgen echt weer Doen!! ) .
Om 12:00 uur heb ik een havermout pannenkoek gehad met spek en een beetje ahorn siroop.
Daarna ben ik even naar het centrum gegaan een paar inkopen doen. Oké even is 2,5uur geworden... 
Toen ik terug kwam heb ik een 15 druifjes gegeten. Daarna begonnen met mijn boodschappen lijstje en recenten uit werken.
Daarna ben ik begonnen met koken. Vanavond at ik rijst met kip, ananas, sperziebonen en bloemkool.
Mijn late night snack waren en paar plakjes kaas.

Woensdag 2 augustus. 
Vanmorgen wel ontbijt gehad... ik vind dat altijd zo lastig om in de ochtend te eten. Maar goed, ik heb ontbeten met 3 rijstwafels met jam.
Verder ging de dag zo anders dan ik had gepland... in de ochtend had ik eerst een afspraak en daarna even naar mn moeder geweest.
Ineens kwam Ruben met het idee laten we kijken  of je rijbewijs klaar is.. zo gezegd zo gedaan wij naar het gemeente huis en ja hoor, mijn rijbewijs was klaar.
Echt mega snel heb hem maandag aangevraagd en nu al binnen.... dus dat werd rondjes rijden haha.. waardoor ik dus geen lunch heb gehad. Tijdens een bezoekje maar 2 koekjes gegeten. Toen ik thuis kwam heb ik nog 3 rijstwafels met jam gegeten. Toen een paar boodschappen gedaan gewoon op de fiets 😉.
Met het avond eten heb ik lekker makkelijk gedaan, het eten van gisteren was zo lekker dat we dat nog een keer hebben gegeten alleen zonder bloemkool. Heb het dit keer gemaakt met paksoi en het was net zo lekker.
In de avond wat achter de schermen gedaan voor mn blog, binnenkort gaat er het een en anders veranderen.... hoe en wat kan ik nog niet zeggen maar achter de schermen zijn we druk bezig hihi.
Als avond snack heb ik dit gegeten:
Plakjes kaas, druiven en stukje pure chocolade.

Donderdag 3 augustus .
Als ontbijt heb ik een schaaltje met druiven en ananas gegeten toch iets in mn maag maar niet mega zwaar.
Daarna lekker wezen poetsen in de keuken alles even weer lekker schoon gemaakt.
Tussen de middag heb ik een tosti gemaakt van 2 schar broodjes met kaas en ananas.
Daarna ben ik weer bezig geweest voor mn blog.
In de avond heb ik weer bloemkool getest.
Dit keer   105 gram. Het leek goed te gaan..
Ook heb ik loempia's gemaak en daar 2 van gegeten. 1,5 uur later ging het helemaal mis. Was even in het centrum, weet niet hoe ik ben thuis gekomen maar in elk geval heel snel.. zo veel pijn. Hele avond en nacht veel pijn gehad.

Vrijdag 4 augustus.
Slecht geslapen door de pijn en de krampen. Heb geen ontbijt genomen omdat ik zoveel last nog had.
Wel ben ik even bij mn ouders op visite geweest. Voor het eerst alleen gereden toch wel even wennen hoor haha.. 
Tussen de middag heb ik een schar broodje gegeten met pindakaas😍.
In de middag weer met mn blog bezig geweest. Lekker beetje wezen schoonmaken in huis. Ruben had de tuin weer even netjes gemaakt dat was echt wel even nodig...
Toen was het al weer tijd om te koken, lekker makkelijk dit keer. Had aardappelschijfjes met gehaktbal en sla.
De hele dag best nog last gehad van mn buik. Heel veel kramp en steken.

Dat was de intro week van de polyolen.
Vond het niet zo'n heel succes. De eerste testdag had ik wel wat klachten maar niet heel erg.  De 2e test dag was echt weer drama. Dus ben benieuwd wat de diëtist er straks van zal zeggen.

De komende 2 weken ga ik even niet testen ivm vakantie. Wil daar lekker van genieten zonder bang te moeten zijn dat ik klachten kan krijgen. Ik weet dat, dat sowieso wel kan maar waarom zou ik het bewust op zoeken?

Liefs!!❤

vrijdag 4 augustus 2017

#Video 3 How To Loempia

Het werd weer tijd voor een video!!!!
Dit keer maakte ik glutenvrije loempia's.
Ruben en ik zijn dol op loempia's maar sinds de start van mijn FODMaP heb ik nog geen loempia weer gehad. Ik had al een tijdje rijstvellen in de kelder liggen en vond het nu echt tijd om loempia's te maken want ik had hier zooo zin in!!!
Maar goed, toen kwam het volgende probleem want de normale Indische loempia wordt gemaakt met ui, knoflook, prei en kool... hmmm.... dat moet anders kunnen toch? JUIST! dat heb ik dus gedaan😄 ik ga weer sorry zeggen tegen de indo's maar op deze manier mag ik ze wel en zijn ze ook gewoon heel lekker!
Als ik heel eerlijk mag zijn vullen deze loempia's echt mega goed! ik heb zelf 3 van deze loempia's gegeten met een beetje soep en ik zag echt de hele avond vol!

Bekijk vooral even de video, hieronder zal ik alles ook nog even neerzetten.



Wat heb je nodig:
- scheutje olie
- 200 gram kipfilet
- 150 gram wortel
- 70 gram paksoi
- 100 gram sperziebonen
- 40 gram broccoli roosjes
- 80 gram courgette
- 115 gram taugé
- 75 gram rijstnoedels
- 150 ml water
- 1 tl zout
- 1 tl peper
- 1 tl laos
- 1 tl komijn
- 1 tl katoembar
- 1 tl djahé
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl kerrie
- 1/4 tl asafoetida
- 13 rijstvellen + kom met ruim lauw/warm water

1. Doe de olie in de wokpan en verhit deze.
2. Snij de kipfilet in kleine blokjes en bak deze in de pan.
3. Voeg alle kruiden toe ( zout, peper, laos, komijn. katoembar, djahé, paprikapoeder, kerrie, asafoetida).
4. Kook het water in de waterkoker of in een pannetje. Doe de rijstnoedels in een kom. Als het water kookt doe je dit bij de rijstnoedels en laat deze 5 á 10 minuten weken. Daarna giet je het af en knip/snij je de rijstnoedels helemaal fijn.
5. (De wortels die ik gebruik zijn het schilletje al van af en zijn schoon) Pak een rasp en rasp de wortels helemaal fijn en doe deze bij de kipfilet.
6. Was de paksoi schoon en snij deze fijn, doe deze daarna ook in de pan.
7. De bonen had ik van te voren al fijn gesneden (vergeten te filmen) maar snij de bonen fijn en doe deze ook in de pan.
8. De broccoli snij je ook helemaal fijn (denk er om alleen de roosjes!) kan daarna ook in de pan.
9. De courgette rasp je ook maar dan met een grotere rasp als de wortels, daarna in de pan.
10. Roer alles goed door en voeg daarna de taugé toe.
11. Als laatste gaan de rijstnoedels er bij. Roer alles goed door. 
12. Doe de vulling in een bak en laat het wat afkoelen.
13. Pak een grote kom of diep bord en doe hier het lauw warme water in.
Dit stukje doe je echt 1 voor 1 anders gaan de rijstvellen kapot!!
14. Neem een rijstvel en dompel deze in het water, laat hem ongeveer 10 seconden weken, tot het velletjes zachter is maar niet te zacht.
Pak een bakplaat en doe hier wat bakpapier op, hier worden de loempia's straks op gebakken.
15. Doe 2 eetlepels vulling op de rijstvel en vouw hem dicht (zie video). Leg deze op de bakplaat.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
16. Doe dit tot alle vulling op is.
17. Bak de loempia's ongeveer 25 minuten tot de loempia's mooi goudbruin en krokant zijn.

Eet smakelijk!!🍴

Liefs!!❤

donderdag 3 augustus 2017

Rijst met kip, ananas, boontjes en bloemkool

Oké afgelopen dinsdag was het dag 1 voor de introductie van de groep polyolen, ik begon met de mannitol of beter gezegd bloemkool. In deze groep heb je 2 soorten de mannitol en de sorbitol, nu heb ik dus gekozen voor de mannitol. Eind augustus moet ik weer naar de diëtist en hoor dan wanneer ik de sorbitol ga testen.
Maar goed bloemkool.... beter gezegd 2 opscheplepels, iemand die mijn keukenla goed kent weet dat ik geen normale groente lepels enzo heb, wat nu dus best vervelend is. Dus heb ik maar gewoon wat gedaan, namelijk 70 gram bloemkool afwegen en hopen dat het goed gaat komen.....

Ik ben deze week een beetje van de Indische gerechtjes is mij opgevallen, dus dit keer weer een soort van Indisch recept.
Ik ben dol op de combinatie kip en ananas en omdat ik nu maar 70 gram bloemkool eet dus veel te weinig groente, heb ik er nog 100 gram sperziebonen bij gedaan. Volgens de Monasch app mag ik maximaal 120 gram sperziebonen dus ben ik daar wel onder gebleven.
Wat heb je nodig:
- olie
- 100 gram kipfilet
- 1 tl sesamzaad
- snufje peper en zout
- 1 eetl ketjap manis glutenvrij
- 2 tl ahornsiroop
- 0,5 tl laos
- 0,5 tl komijn
- 0,5 tl katoembar
- 0,5 tl djahé
- 1/4 tl asafoetida
- 0,5 tl paprikapoeder
- 0,5 tl kerriepoeder
- 70 gram gekookte rijst
- 70 gram bloemkool
- 100 gram sperziebonen 
- 10 blokjes ananas
- scheutje water

1. Kook de rijst zoals op de verpakking staat.
2. Doe de olie in een wok/koekenpan pan en snij de kipfilet in blokjes.
3. Bak de kipfilet gaar in de pan.
4. snij de bloemkool in kleine stukjes en doe deze bij de kipfilet.
5. Ik had nog sperziebonen in de vriezer in kleine stukjes, heb je dat niet? snij dan de sperziebonen in kleine stukjes en doe deze ook in de pan.
6. Doe nu de sesamzaad. peper, zout, ketjap, ahornsiroop, laos, komijn, katoembar, djahé, asafoetida, paprikapoeder en kerriepoeder in de pan en roer dit goed door elkaar.
7. Doe nu het scheutje water in de pan een deksel op de pan en laat de groente een beetje gaar stomen,
8. Als de groente en de kip goed gaar is doe je de ananas er bij en de rijst.
9. Roer dit goed door en bak het nog even tot alle sappen verdampt zijn.

Eet smakelijk!!🍴

Liefs!!❤

dinsdag 1 augustus 2017

Indische pastei

Glutenvrije pastei staat al sinds het begin van dit dieet boven aan mijn lijstje om te maken maar steeds kwam het er niet van.
Tot ik van de week er zoveel zin in had dat ik toch maar alles in huis heb gehaald en pastei ging maken.
Op het bord lijkt het het echt een mega portie, dat was het ook hahahahahaha maar dat heb ik niet opgegeten 😉 ik was na het eten van de komkommer en de lontong al zo vol dat ik maar 3 happen pastei heb gehad. Dus de rest in een bakje gedaan en aan Ruben mee gegeven naar zijn werk.
Ik denk dat de meeste indo's mij nu niet zo leuk vinden want ik ben van het originele recept afgestapt omdat daar te veel in zit wat ik niet mag hebben, dus dit recept is helemaal FODMaP proof en het belangrijkste het is bijna net zo lekker😃
Wat heb je nodig:

Voor de vulling:
- scheutje olie
- 300 gram gehakt
- 150 gram sperziebonen ( maximaal fodmap is 120 gram maar deze pastei is voor meerdere personen)
- 250 gram wortel
- 1 tl zout
- 1 tl peper
- 1 tl laos
- 1 tl katoembar
- 1 tl komijn
- 1 tl kerrie
- 1 tl paprikapoeder
- 1/4 tl asafoetida
- 1 tl djahé 
- 50 gram rijstnoedels
- 2 gekookte eieren

Voor het deeg:
- 1 ei
- 350 gram glutenvrije zelfrijzend bakmeel
- scheut lauw water
- 2 eetl olie
- snufje zout
Verder had ik er 1 zakje lontong bij gekookt, met zelfgemaakte pindasaus  (die je in deze link kan vinden).

Eerst maak je de vulling en die laat je vervolgens wat afkoelen.
1. Doe de olie in een grote wokpan en rul hier het gehakt in.
2. Intussen een pannetje op het vuur zetten en daar de eieren in koken.
3. Snij de sperziebonen in kleine stukjes en doe deze bij het gehakt.
4. Rasp de wortel met een fijne rasp en doe deze vervolgens ook in de wokpan.
5. Breng je gehakt met groente op smaak met zout, peper, laos, katoembar, komijn, kerrie, paprikapoeder, asafoetida en djahé.
6. Intussen zijn de eieren wel goed gekookt en laat je ze schrikken in een kom met ijskoud water.
7. Doe in de waterkoker of in een pannetje 1 liter water en kook deze.
8. Doe de rijstnoedels in een kom en giet hier het kokende water bij en laat deze even wellen.
9. Snij of knip de rijstnoedels helemaal fijn en doe deze ook bij het gehakt en de groente.

Het deeg.
10. Doe alle ingrediënten in een kom en kneed hier een mooi deeg van die nog een beetje elastisch is.
11. Bestuif je werkblad met wat gv zelfrijzend bakmeel.
12. Neem 3/4 van het deeg en rol deze uit ter grootte van  je ovenschaal.
13. Pak een ovenschaal of bakblik en vet deze goed in.
VERWARM DE OVEN VOOR OP 200 GRADEN.
14. Leg het deeg over de hele bodem van  je ovenschaal en laat het iets over de randen heen hangen.
15. Doe de vulling nu in de ovenschaal.
16. Pel de eieren en snij deze in plakjes en verdeel deze over de vulling.
17. Pak het overige deeg en rol deze uit, dit word je deksel.
18. Leg het deeg op de vulling en maak alle randen mooi dicht.
19. Doe de ovenschaal 30 minuten in de oven.
Eet smakelijk!!🍴

Liefs!!❤